fredag 7 oktober 2011

Gör som jag!!!!




Oktober är den rosa månaden och för nionde året i rad deltar Lindex i kampen mot bröstcancer och är en av Cancerfondens stolta huvudsponsorer. Vår främsta fokus är KOLL och vikten av att undersöka brösten varje månad. En minut en gång i månaden räcker.


I år lanserar vi Rosa armbandet för att stödja bröstcancerforskningen. Läderarmbandet blir ditt för 75 kr och allt överskott, ca 45 kr, går till livsviktig forskning. Köp armbandet på vår online shop i oktober och du slipper att betala för frakten. Kom ihåg att använda kampanjkoden PINK 2011.


Vi säljer självklart också de rosa banden. I år är det artisten Lena Philipsson och designern Per Holknekt som har utformat årets Rosa band. Paret har tillsammans utformat en minikollektion bestående av sex olika rosa band som symboliserar en varm omfamning. Banden kostar 25 kronor stycket och kan köpas i alla våra butiker och online på www.lindex.com. Hela överskottet går till cancerforskningen.


Den 15 oktober uppmärksammar vi internationella Breast Health Day och skänker 10 % av dagens underklädesförsäljning till bröstcancerforskningen. Vi skänker också 1 krona för varje såld BH under oktober.


Varje år får cirka 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det innebär att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Antalet bröstcancerdiagnoser i Sverige ökar, men samtidigt blir dem som överlever allt fler. På 1960-talet levde cirka 50 procent av bröstcancerpatienterna i Sverige tio år efter diagnos och behandling. I dag är siffran 80 procent. Cancerfondens mål är att ännu fler ska överleva - ett mål som bara kan bli verklighet genom framgångsrik forskning.


Hjälp oss i kampen mot bröstcancer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar